Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum

44,00KM

Opis

Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum je serum za sjaj protiv ispucalih vrhova koji omekšava i hrani kosu od korijena do vrhova.

Pomaže u obnavljanju oštećene kose i pruža dubinsku ishranu. O Hydro Nutritive Eksperienceu Hydro Nutritive je intenzivna hidratantni sprej za suhu, oštećenu kosu. Smanjuje lomljenje kose, kondicionira i poboljšava izgled oštećene kose. Uzrok suhe i oštećene kose su utjecaji okoline ili agresivni faktori koji razgrađuju i oštećuju kiseli omotač kose.

Eksperience Hydro-Nutritive linija sadrži hranjive sastojke dubokog djelovanja koji remineraliziraju i hidratiziraju.

Ovaj asortiman rezultat je dvadesetogodišnjeg istraživanja, okupljajući najbolje od mora. Eksperience je prva profesionalna linija za njegu kose i vlasišta koja koristi talasoterapiju u vrlo efikasnoj kombinaciji nauke i prirode za postizanje izuzetnih rezultata. Svaka formula sadrži posebne alge i čistu morsku vodu iz morskih izvora otoka Noirmoutier, koja je posebno bogata elementima u tragovima – dragocjenim resursom za zdravu i lijepu kosu.

Uživajte u ekskluzivnom asortimanu njege koji igra istaknutu ulogu u rješavanju problema kose i vlasišta i priprema jedinstveno iskustvo za čula.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)