Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum

53,00KM

OPIS PROIZVODA

Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum je serum za sjaj protiv ispucalih vrhova koji omekšava i hrani kosu od korijena do vrhova.

Pomaže u obnavljanju oštećene kose i pruža dubinsku ishranu. O Hydro Nutritive Eksperienceu Hydro Nutritive je intenzivna hidratantni sprej za suhu, oštećenu kosu. Smanjuje lomljenje kose, kondicionira i poboljšava izgled oštećene kose. Uzrok suhe i oštećene kose su utjecaji okoline ili agresivni faktori koji razgrađuju i oštećuju kiseli omotač kose.

Eksperience Hydro-Nutritive linija sadrži hranjive sastojke dubokog djelovanja koji remineraliziraju i hidratiziraju.

Ovaj asortiman rezultat je dvadesetogodišnjeg istraživanja, okupljajući najbolje od mora. Eksperience je prva profesionalna linija za njegu kose i vlasišta koja koristi talasoterapiju u vrlo efikasnoj kombinaciji nauke i prirode za postizanje izuzetnih rezultata. Svaka formula sadrži posebne alge i čistu morsku vodu iz morskih izvora otoka Noirmoutier, koja je posebno bogata elementima u tragovima – dragocjenim resursom za zdravu i lijepu kosu.

Uživajte u ekskluzivnom asortimanu njege koji igra istaknutu ulogu u rješavanju problema kose i vlasišta i priprema jedinstveno iskustvo za čula.

Dodatne informacije

5/5
You're viewing: Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum 53,00KM
Dodaj u korpu