Curl Manifesto Creme DeJour Fondamentale 150 ml – Svakodnevna hidrirajuća krema za kovrdžavu kosu

60.00KM

SKU: 3474636968749 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Svakodnevna hidratizirajuća njega bez ispiranja, koja kontroliše frizz efekt na kosi, obogaćena Manuka medom i ceramidima za talasastu, kovrdžavu i izuzetno kovrdžavu kosu. Izuzetno lagana krema koja pruža intenzivnu hidrataciju i zaštitu od toplote do 230°C*. Aktivacija za kontrolu frizz efekta pomaže očuvanju oblika kovrdža štiteći kosu do 80% vlažnosti*. Koristite Curl Manifesto za lagano raščešljavanje kako biste naglasili kovrdže zdravog i mekanog izgleda i prekrasne definicije.

Nanesite na mokru, peškirom prosušenu kosu nakon Curl Manifesto (kupka i njega) za kovrdžavu kosu ili (kupka i maska) za izuzetno kovrdžavu kosu.
Nanesite veću količinu proizvoda na kosu od vlasišta do vrhova, te raspodijelite ravnomjerno cijelom dužinom. Raščešljate prstima i uvijte kosu kako bi se naglasila definicija kovrdža. Ne ispirati. Nastavite sa (gelom) za kovrdžavu kosu ili (uljem i gelom) za izuzetno kovrdžavu kosu.
*Instrumentalni test.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Curl Manifesto Creme DeJour Fondamentale 150 ml – Svakodnevna hidrirajuća krema za kovrdžavu kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *