O nama | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

više od dvije decenije Capelli tim

Naša posvećenost i strast prema frizerstvu su temelji našeg uspjeha. Kroz godine smo sticali dragocjeno iskustvo, usavršavali svoje vještine i izgradili snažne odnose sa našim klijentima. Porodične vrijednosti su duboko ukorjenjene u našem poslovanju, a naš cilj je pružiti ne samo savršenu frizuru, već i nezaboravno iskustvo. 

Mi
smo porodica

Porodica je srž našeg poslovanja. Kroz zajednički rad i predanost, stvaramo harmoniju između porodičnih vrijednosti i profesionalizma, pružajući vrhunsku uslugu koju naši klijenti zaslužuju.

1-5

Stručnost, kreativnost i pažnja su osnovni principi kojima pristupamo svakom klijentu, jer vjerujemo da svako zaslužuje da se osjeća posebno dok boravi u našim salonima. Bez obzira da li želite osvježiti svoj izgled, eksperimentisati s novim stilom ili se pripremate za posebnu priliku, naš posvećen tim će vas saslušati, razumjeti i pružiti vam uslugu koja odražava vašu ličnost i stil. Zahvaljujemo svima koji su bili dio naše frizerske porodice tokom ovih 24 godine i radujemo se što ćemo nastaviti dijeliti našu strast prema friziranju i uljepšavanju sa vama. Dobrodošli u naš svijet ljepote i stila!

Radenko, Rada i Aleksandar

"

vlasnici // osnivači

tim capelli

Tim Capelli čine brat, sestra i sin koji su zajedno ujedinili svoje strasti i talente kako bi stvorili jedinstvenu frizersku porodičnu kompaniju.

Naša međusobna podrška i sinergija omogućuju nam da pružimo vrhunsku uslugu našim klijentima, istovremeno njegujući porodičnu povezanost koja je duboko ukorenjena u našem poslovanju.

Radmila Banjac

Vlasnik i osnivač

Radenko Danilović

Vlasnik i osnivač

Aleksandar Banjac

Vlasnik i frizer