Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Uslovi korištenja i politika privatnosti

Datum posljednjeg ažuriranja: 31.05.2023.

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove korištenja prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu.
Ovi Uslovi regulišu vaš pristup i korištenje ove web stranice kao i svih njenih sadržaja i usluga.

INFORMACIJE O PRODAJNOM MJESTU:
“CAPELLI +” Radenko Danilović s.p.
Banja Luka Jevrejska bb, 78000 BANJA LUKA
JIB: 4507294270002 PIB: 507294270002

1. Prihvatanje uslova

Pristupom ili korištenjem ove web stranice, slažete se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uslove, kao i sve primjenjive zakone i propise Bosne i Hercegovine koji se odnose na korištenje ove web stranice.

2. Autorska prava

Svi materijali, sadržaji i logotipi prikazani na ovoj web stranici su vlasništvo ili licencirani od strane nas ili naših partnera, i zaštićeni su autorskim pravima, žigovima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Nije dozvoljeno kopiranje, distribucija, prijenos, javno prikazivanje ili korištenje ovih materijala u komercijalne svrhe bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

3. Privatnost

Obavezujemo se pružiti zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza. Informišemo kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka i redovno im pružamo mogućnost izbora u vezi sa korišćenjem njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja da li žele ili ne da se njihovo ime ukloni sa liste koja se koristi za marketinške kampanje.

4. Odricanje od odgovornosti

Ova web stranica pruža opšte informacije i sadržaje koji mogu biti podložni promjenama. Nastojimo osigurati tačnost i ažuriranost informacija, ali ne možemo garantovati njihovu potpunost ili tačnost. Korištenje informacija na ovoj web stranici vrši se na vaš vlastiti rizik. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz korištenja ove web stranice.

5. Veze sa drugim web stranicama

Ova web stranica može sadržavati veze ili reference na druge web stranice koje su van naše kontrole. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse drugih web stranica. Pristupanje tim web stranicama vrši se na vlastiti rizik i preporučuje se da pročitate uslove korištenja i politiku privatnosti svake druge web stranice koju posjetite.

6. Promjene uslova

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uslova u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena stupit će na snagu odmah po objavljivanju na ovoj web stranici. Vaše daljnje korištenje web stranice nakon objavljivanja izmjena značit će da prihvatate i pristajete na izmijenjene Uslove.

7. Pravni okvir

Ovi Uslovi regulišu se i tumače u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine. Svaki spor koji proizlazi iz ovih Uslova podliježe isključivoj nadležnosti sudova u Bosni i Hercegovini.

8. USLOVI KUPOVINE:

Ovim uslovima utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na našim stranicama. Capelli+ Internet stranice mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema sledećim uslovima i pravilima.

Prodavac je Capelli+, S.P., a kupac je posetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

1. Naručivanje:

   • Posetilac može napraviti narudžbu putem elektronske narudžbe dostupne na našim internet stranicama

   • Popunjavanjem elektronske narudžbe, posetilac izražava svoju nameru za kupovinom određenog proizvoda.

   • Nakon slanja narudžbe, posetilac će primiti potvrdu narudžbe putem e-pošte sa detaljima narudžbe.

2. Plaćanje:

   • Capelli+ prihvata plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

   • Ako se odabere plaćanje putem kreditne kartice, posetilac će biti preusmeren na sigurnu plaćaonicu koja omogućava unos relevantnih podataka o kartici.

   • Ako se odabere plaćanje pouzećem, posetilac će platiti iznos narudžbe prilikom dostave proizvoda.

3. Isporuka:

   • Prodavac će preduzeti sve razumne korake kako bi osigurao isporuku narudžbe u dogovorenom vremenskom roku.

   • Troškovi dostave biće navedeni tokom postupka naručivanja.

   • U slučaju odlaganja ili nemogućnosti isporuke, prodavac će obavestiti posetioca putem e-pošte ili telefona.

4. Reklamacije:

   • U slučaju da posetilac primeti nedostatak, oštećenje ili neispravnost proizvoda po prijemu, treba odmah kontaktirati prodavca kako bi se dogovorio dalji postupak.

   • Prodavac će sarađivati sa posetiocem kako bi rešio reklamaciju na zadovoljstvo obe strane, u skladu sa važećim zakonima i propisima.

* * * * Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Mogućnost plaćanja karticama: Mastercard, Maestro, Visa.

Sve cijene su izražene sa PDV-om

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s ovim Uslovima, molimo vas da nas kontaktirate putem KONTAKT FORME.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Cijena
 • Stock
 • Dostupnost
 • Dodaj u korpu
 • Description
 • Sadržaj
 • Težina
 • Dijmenzije
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedite