Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

OLAPLEX No 0 Intensive Bond Building Treatment – Intenzivna njega 155 ml

55,00KM

OPIS PROIZVODA

Olaplex No. 0 je profesionalno inspirisan tretman koji čini kosu regenerisanom, obnavlja veze, ojačava i štiti integritet kose. Koristi se kao prvi korak u dvofaznom sistemu sa Olaplexom 3 i perfector-om za jačanje i regeneraciju svih vrsta oštećenja kose. Naučno je dokazano da korišćenjem dvofaznog sistema kosa postiže 68 % više regeneracije.

UPOTREBA: aplicirati Olaplex No. 0 na suvu kosu, preliti preko svih sekcija kose. Ostaviti da djeluje  10 minuta. Ne ispirati. Aplicirati Olaplex No. 3 preko već nanesenog Olaplex No. 0, koliko procjenite da je dovoljno. Potrebno je da odstoji barem još 10 minuta. Isprati kosu temeljno, nanjeti Olaplex No. 4  i nakon šampona Olaplex No.5 conditioner.

Ovaj tretman se koristi jednom nedeljno, a ukoliko vam je kosa izuzetno oštećena možete i dva puta.

Savet frizera: Očešljajte kosu detaljno ili napravite sekcije na kosi pre nanošenja Olaplex No. 0, kako bi se bolje apsorbovao. Za gustu i jaku kosu, kao i dugu kosu, radite sa manjim sekcijama kako biste osigurali da je svaki segment potpuno prekriven.

 

Zašto se ovaj tretman zove Olaplex No. 0 ? (U odnosnu na Olaplex No.1 i No. 2?)

  • Olaplex No. 1 i No. 2  predstavljaju tretman za profesionalnu upotrebu.
  • Olaplex No. 0 je predviđen kao dodatak preparatu Olaplex No. 3 za intenzivniji tretman regeneracija kose za kućnu negu.

 

Da li može Olaplex No. 0 da se koristi samostalno?

Olaplex No. 0 je intenzivni booster za regeneraciju kose koji prodire dublje u srž kose. Predviđen je u tandemu sa Olaplex No. 3 kako bi se pojačalo dejstvo regeneracije. Dok se upotreba Olaplex No. 3 može koristiti samostalno, upotreba samo preparata Olaplex No.0 samostalno se ne preporučuje, i neće se dobiti potpuni efekat regeneracije kose.

 

Dodatne informacije

SKU 850018802215 Category
5/5
You're viewing: OLAPLEX No 0 Intensive Bond Building Treatment – Intenzivna njega 155 ml 55,00KM
Dodaj u korpu