Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Rezervacija Termina

Postovani,

Izborom (kupovinom) koda za rezervaciju potvrđujete termin za rezervaciju frizerskih usluga u našim salonima. Iznos koji ste izabrali umanjuje vam se prilikom plaćanja u salonu (dovoljno je da predočite kod na mobilnom telefonu ili sl. u nekom od naših salona u kojem radite frizuru). Otkazivanje termina je moguće do 48 h prije zakazanog termina, i tada je otkazivanje besplatno (kod vam ostaje validan za sljedeću narudžbu/kupovinu). Ukoliko otkažete termin unutar 48 h do zakazanog termina neće biti više moguće iskoristiti tu uplatu. Hvala na razumijevanju.

Kod za rezervaciju je moguće naručiti (kupiti) samo na našem web shopu i isti možete platiti samo putem bankarskih kartica, a dostava koda se vrši na email adresu osobe koju navedete kao primaoca poklon bona.

Važna napomena! Iznos koji ste uplatili nije moguće refundirati, ali ga možete iskoristiti bilo kada, bez vremenskog ograničenja u narednom periodu za rezervaciju ili kupovinu na našem web shopu (Kod za rezervaciju frizure nije moguće refundirati ukoliko ste termin  otkazali kasno, 48 h ili manje od rezervisanog termina za frizuru).

20,00KM300,00KM

OPIS PROIZVODA

Dodatne informacije

SKU N/A Category
5/5
You're viewing: Rezervacija Termina 20,00KM300,00KM
Izaberite iznos