L’Oréal Professionnel Curl Expression Curl Reviverl – Sprej za kovrdžavu kosu 190 ml | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

L’Oréal Professionnel Curl Expression Curl Reviverl – Sprej za kovrdžavu kosu 190 ml

L’Oréal Professionnel Curl express reviver kovrčavu kosu , za osvježavanje i oživljavanje  kovrdžave kose. Recite zbogom frizzu!

Ovaj L’Oréal Professionnel tretman za curl Expression koji se ne upija je dizajniran da na profesionalan način zadovolji potrebe kovrčave i kovrčave kose. Odmah oživljava ovu vrstu kose dajući joj 6x veću definiciju i 48h zaštitu od kovrdžanja (instrumentalni test).

Za postizanje profesionalnih rezultata, tretman Curl Expression iz L’Oréal Professionnel-a su razvila 4 svjetska stručnjaka za kovrdžavu kosu: Titus Magida iz Južne Afrike (@call.me.titus), Vivi Siqueira iz Brazila (@ vivi_siqueira), Derick Monroe iz Sjedinjenih Država (@derickmonroe) i Élodie Euston iz Francuske (@elodieeuston).

Odabrani sastojci:

  • Glicerin: sredstvo za vlaženje koje hvata vodu i zadržava je za dugotrajnu hidrataciju
  • Urea H: hidrira i jača hidrolipidnu barijeru
  • Sjeme hibiskusa: snažan prirodni aktivni sastojak bogat aminokiselinama i vitaminima

Njegova jedinstvena formula je bogata sredstvima za njegu koja se raspršuju kroz laganu maglu. Osjećaj mekoće i prirodnosti na terminu! Lako se ravnomjerno nanosi, voda za njegu je pravo zadovoljstvo svakog jutra kada se probudite. Njegov miris je prava cvjetna kompozicija. Pronađite mirise jasmina, orhideje i frezije, obavijene osvježavajućim velom i notom dragog kedrovog drveta.

Primjena : poprskajte reviver na kosu svako jutro ili tokom šišanja na suhu kosu kako biste vratili stil kovrče bez kvašenja. Profesionalni savjet: za maksimalno bujne kovrče, prskajte tretman oko 20 cm od kose, zgužvajući postupno po dužini.

50,00KM

OPIS PROIZVODA

Dodatne informacije

5/5
You're viewing: L’Oréal Professionnel Curl Expression Curl Reviverl – Sprej za kovrdžavu kosu 190 ml 50,00KM
Dodaj u korpu