L’Oreal Professional Curl Expression Mask – Maska za kovrdžavu kosu 250 ml | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

L’Oreal Professional Curl Expression Mask – Maska za kovrdžavu kosu 250 ml

L’Oréal Professionnel Curl maska ​​za ekspresiju , za intenzivno hidrataciju kovrdžave i kovrdžave kose i pripremu za oblikovanje zahvaljujući svom djelovanju raspetljavanja. Od prve upotrebe kosa je mekana, gipka i lagana. Idealan za osjetljivu i oštećenu kosu.

L’Oréal Professionnel’s Curl Expression maska ​​je duboko hidratantni tretman. Dizajniran je za profesionalno rješavanje problema kovrčave i kovrčave kose. Vlaži i priprema kosu za raspetljavanje. One su tečne, pune vitalnosti i zadržavaju vrlo prirodan izgled.

Kosa je 2x sjajnija, a kovrdžanje je ukroćeno. Za postizanje profesionalnih rezultata, tretman Curl Expression iz L’Oréal Professionnel-a su razvila 4 svjetska stručnjaka za kovrdžavu kosu: Titus Magida iz Južne Afrike (@call.me.titus), Vivi Siqueira iz Brazila (@ vivi_siqueira), Derick Monroe iz Sjedinjenih Država (@derickmonroe) i Élodie Euston iz Francuske (@elodieeuston).

Odabrani sastojci:

  • Glicerin: sredstvo za vlaženje koje hvata vodu i zadržava je za dugotrajnu hidrataciju
  • Urea H: hidrira i jača hidrolipidnu barijeru
  • Sjeme hibiskusa: snažan prirodni aktivni sastojak bogat aminokiselinama i vitaminima

 

Curl Expression maska ​​ima meku i topljivu teksturu koju kovrčavu i kovrčavu kosu trenutno asimiliraju kako bi osigurale hidrataciju. Njegov miris je prava cvjetna kompozicija. Pronađite mirise jasmina, orhideje i frezije, obavijene osvježavajućim velom i notom dragog kedrovog drveta.

Upotreba : Nakon šampona Curl Expression nanesite masku na kosu osušenu peškirom. Ostavite da djeluje 10 minuta, a zatim isperite vodom.

55,00KM

OPIS PROIZVODA

Dodatne informacije

5/5
You're viewing: L’Oreal Professional Curl Expression Mask – Maska za kovrdžavu kosu 250 ml 55,00KM
Dodaj u korpu