Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Akcija!

AIR TOUCH

AirTouch metoda je inovativna tehnika farbanja (pramenova)  kose koja se fokusira na postizanje prirodnog i prelaznog izgleda. Ova tehnika omogućava frizerima da stvore mekane prelaze između boja, dodaju dubinu i dimenziju kosi te postignu izgled koji se često povezuje s prirodno osunčanim pramenovima ili sunčevim posvetljenjima. Savladajte ovu tehniku uz mentorstvo kolege Saše iz Capelli tima.

PRISTUP KURSU: 3 mjeseca
SERTIFIKAT: Da

99,00KM

OPIS PROIZVODA

AirTouch metoda je inovativna tehnika farbanja (pramenova) kose koja se fokusira na postizanje prirodnog i prelaznog izgleda. Ova tehnika omogućava frizerima da stvore mekane prelaze između boja, dodaju dubinu i dimenziju kosi te postignu izgled koji se često povezuje s prirodno osunčanim pramenovima ili sunčevim posvetljenjima.

Glavna karakteristika AirTouch metode je da se koriste zrak i češalj kako bi se postigao željeni efekt. Frizer prilikom ovog postupka koristi češalj kako bi uzimao tanke sekcije kose, a zatim koristi zrak (često uz pomoć posebnog uređaja koji generiše zrak – fen) da podigne pramenove kose prema gore. Na taj način, kosa se razdvaja i postepeno posvjetljuje prema vrhovima. Ova tehnika omogućava postepeno i prirodno posvjetljivanje kose, često bez oštrih linija između boja.

Prednosti AirTouch metode:

  1. Prirodan izgled: AirTouch tehnika stvara mekane prelaze između različitih nijansi, što rezultira izgledom sličnim prirodnom posvjetljivanju kose na suncu.
  2. Niska održavanost: Budući da su prelazi mekani i prirodni, izrast kose manje je primjetan, što znači da je potrebno rjeđe posjećivati frizera radi dopune.
  3. Individualnost: Tehnika omogućava prilagođavanje boja prema jedinstvenom obliku lica i tonu kože, čime se postiže personalizirani izgled.
  4. Dimenzija i volumen: AirTouch metoda dodaje dubinu i teksturu kosi, što rezultira bogatijim izgledom.
  5. Manje oštećenja: S obzirom na postupno posvjetljivanje kose, ova tehnika može smanjiti rizik od ozbiljnog oštećenja kose u poređenju s tradicionalnim tehnikama posvjetljivanja.

Važno je napomenuti da je AirTouch tehnika napredna tehnika koja zahtijeva stručnost frizera i iskustvo u radu s bojama. Ako razmišljate o AirTouch metodi, preporučuje se konsultacija s profesionalnim frizerom koji će vam moći pružiti savjete i preporuke u skladu sa vašim željama i tipu kose.

 

Dodatne informacije

Category Tags , , Kurs: Air Touch
5/5
You're viewing: AIR TOUCH 99,00KM
Dodaj u korpu