Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Akcija!

BALAYAGE

Balajage je tehnika fabranja (praenova) kose koja je postala izuzetno popularna zbog svog prirodnog i blistavog efekta. Ova tehnika omogućava postizanje predivnih svjetlijih tonova u kosi, kao da je sunce nježno posvjetlilo pramenove. Savladajte ovu tehniku uz mentorstvo naše koleginice Vanje iz Capelli tima.

PRISTUP KURSU: 3 mjeseca
SERTIFIKAT: Da

99,00KM

OPIS PROIZVODA

Balayage je tehnika farbanja (pramenova) kose koja je postala izuzetno popularna zbog svog prirodnog i blistavog efekta. Ova tehnika omogućava postizanje predivnih svjetlijih tonova u kosi, kao da je sunce nježno posvjetlilo pramenove.

Balajaž se izvodi tako što se boja nanosi slobodnom rukom, bez korišćenja folija, što rezultira postepenim prelazima između prirodne boje kose i svjetlijih tonova. Fokus tehnike je na vrhovima kose i duž vrhova, čime se postiže prirodan izgled izrasta i osjećaj da su pramenovi spontano posvjetljeni od sunca.

Jedna od ključnih prednosti balayage-a je mogućnost postizanja individualnog izgleda. Stilista može prilagoditi intenzitet i pozicioniranje svjetlijih tonova prema obliku lica i željama klijenta. Balayage se takođe može kombinovati sa raznim nijansama, od hladnih do toplih tonova, kako bi se postigao željeni efekat.

Važno je napomenuti da balayage nije samo za plavuše; tehnika se može primijeniti na različite boje kose, prilagođavajući se individualnim preferencijama. Osim toga, balayage je relativno niskootporna tehnika, što znači da izrastak neće biti tako primjetan kao kod nekih drugih tehnika farbanja (pramenova), omogućavajući duže vremensko razdoblje između odlazaka kod frizera.

Da bi se postigao najbolji rezultat, važno je potražiti iskusnog koloristu koji razumije tehniku balayage-a i može pravilno prilagoditi boje i stil za vašu kosu. Balajage pruža mogućnost da vaša kosa zablista na prirodan način, dodajući dimenziju i svježinu vašem izgledu.

 

 

Dodatne informacije

Categories , Kurs: BALAYAGE
5/5
You're viewing: BALAYAGE 99,00KM
Dodaj u korpu