Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Wella Professionals COLOR FRESH – Maska za toniranje i osvežavanje boje kose CHOCOLATE TOUCH

Direktno vezujuća, privremena boja u obliku negujuće maske Color Fresh brenda Wella Professionals, pomaže u održavanju svežine boje. Jednostavna je za primenu kod kuće. Boja maske prilagođena je boji kose, a ispiranje ostaje istinito svom tonu.

43,00KM

OPIS PROIZVODA

Color Fresh pigmentisana maska ima višestruku ulogu: intenzivno njeguje, hidrira kosu, olakšava raščešljavanje i sprečava kidanje prilikom češljanja, dok ujedno tonira, odnosno neutrališe neželjene odsjaje na kosi, osvježava boju dajući joj boji živahan izgled, predivan miris i vraća sjaj. Maska za kosu koja nudi mnogo više od samo njege!

Direktno vezujuća, privremena boja u obliku njegujuće maske Color Fresh brenda Wella Professionals, pomaže u održavanju svježine boje. Jednostavna je za primjenu kod kuće. Boja maske prilagođena je boji kose, a ispiranje ostaje istinito svom tonu.

Hidrira kosu ostavljajući joj neophodan nivo vlage i pruža lijep osećaj meke i glatke kose. Formula je laka za aplikaciju, bez sastojaka životinjskog porijekla. Ne sadrži silikone.

Color Fresh maska je dizajnirana da se može upotrebljavati jednom sedmično, dok su rezultati vidljivi odmah nakon 10 minuta.

Color Fresh maske su podeljene u 11 različitih boja maski kao i rezultata, a svrstane su u 2 kolekcije:

1. Natural – Prirodne nijanse pružaju prirodne rezultate i koriste se za osvježavanje bojene kose, toniranje ili neutralisanje neželjenih odsjaja. Ova linija maski obogaćena je uljem avokada i koštica kajsije, osvežavaju boju i poboljšavaju sjaj. Formula je obogaćena mirisom. Rezultati boje nisu vidljivi na tamnoj kosi, biće primjetan sjaj i svježina. U zavisnosti od boje maske i željenim rezultatima, rezultati se primjećuju od nivoa 5 i više.

Pearl blonde – biserna
Lilac frost – lila
Golden gloss – zlatna
Caramel glaze – karamel
Chocolate touch – čokoladno braon
Rose blaze – ružino drvo
Copper glow – bakarno riđa
2. Bold – Intenzivne nijanse pružaju vidljivu kolor transformaciju. Ispiranje boje ostaje istinito tonu. Ova linija maski obogaćena je arganovim uljem. Formula je bez mirisa. Rezultati boje nisu vidljivi na tamnoj kosi, biće primetan sjaj i svežina. U zavisnosti od boje maske i željenim rezultatima, rezultati se primećuju od nivoa 5 i više. Za određene rezultate, neophodno je prethodno posvijetliti kosu.

Pink – ciklama roze
Red – crvena
Blue – teget
Mint – mint zeleno-plava

Dodatne informacije

SKU 3614229718775 Category
5/5
You're viewing: Wella Professionals COLOR FRESH – Maska za toniranje i osvežavanje boje kose CHOCOLATE TOUCH 43,00KM
Dodaj u korpu