Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Olaplex Lashbond Building Serum – serum za trepavice

130,00KM

Olaplex Lashbond Building Serum je visoko koncentrovan, klinički testiran serum za trepavice koji koristi novu OLAPLEX Peptide Complex Technology™ za izgled dužih, debljih, jačih i zdravijih trepavica za samo 4 nedelje. Svaki potez ovog prozirnog, laganog seruma za trepavice donosi visoko efikasne koncentracije OLAPLEX Peptide Complex Technology™, OLAPLEX Bond Building Technology™, hidratantne hijaluronske kiseline i biotina do linije trepavica kako bi se podržao i održao prirodni ciklus rasta i zadržavanje trepavica.

SKU: 850018802642 Kategorija:

Opis

OLAPLEX LASHBOND serum za rast trepavica čini trepavice punijim, dužim, jačim i sa punim volumenom.

Olaplex Lashbond Building Serum je visoko koncentrovan, klinički testiran serum za trepavice koji koristi novu OLAPLEX Peptide Complex Technology™ za izgled dužih, debljih, jačih i zdravijih trepavica za samo 4 nedelje. Svaki potez ovog prozirnog, laganog seruma za trepavice donosi visoko efikasne koncentracije OLAPLEX Peptide Complex Technology™, OLAPLEX Bond Building Technology™, hidratantne hijaluronske kiseline i biotina do linije trepavica kako bi se podržao i održao prirodni ciklus rasta i zadržavanje trepavica.

 

Ključne prednosti ovog seruma uključuju:

 • Duži i podignutiji izgled trepavica: Serum podstiče rast trepavica, čineći ih dužim i podignutijim.
 • Deblji i gušći efekat: Trepavice izgledaju deblje i gušće nakon redovne upotrebe seruma.
 • Zdrava i hidrirana dlaka: Serum hidrira dlake trepavica, čineći ih zdravijim.
 • Podstiče izgled punijih, dužih i jačih trepavica: Sa nanošenjem samo dva puta dnevno na liniju trepavica, serum podstiče izgled punijih, dužih i jačih trepavica.
 • Formula sa OLAPLEX Peptide Complex Technology™: Ova tehnologija pomaže u postizanju dužih trepavica koje izgledaju punije.
 • Oftamološki testirano: Serum ne iritira oči i siguran je za upotrebu u području oko očiju.

 

Kako se koristi:

Umočite četkicu jednom i nanesite na kožu duž gornje linije trepavica na oba oka. Nemojte ispirati.

Ostavite da se osuši najmanje 90 sekundi pre nanošenja drugih proizvoda za oči. Nema potrebe da se nanosi na donju liniju trepavica.

Koristite dva puta dnevno, ujutro i popodne, na čistu, suvu kožu. Serum je pogodan za sve tipove kože i za sve koji žele da poboljšaju svoje prirodne trepavice. Kompatibilan je sa upotrebom kontakata, podizanja trepavica, ekstenzija trepavica i veštačkih trepavica.

 

Često postavljana pitanja:

 1. Koji su ključni sastojci u OLAPLEX serumu za rast trepavica? Kako svaki od njih doprinosi jačanju i revitalizaciji trepavica?

OLAPLEX Peptide Complex Technology™, OLAPLEX Bond Building Technology™, hidratantna hijaluronska kiselina i biotin su ključni sastojci ovog seruma. Svaki od ovih sastojaka ima svoju ulogu u jačanju, hidrataciji i podršci prirodnom ciklusu rasta trepavica.

       2. Kako OLAPLEX serum za rast trepavica razlikuje od drugih proizvoda na tržištu? Koje su njegove jedinstvene karakteristike i prednosti?

OLAPLEX Lashbond Building Serum se izdvaja svojom jedinstvenom formulom koja koristi OLAPLEX Peptide Complex Technology™ i OLAPLEX Bond Building Technology™. Ove tehnologije su ekskluzivne za OLAPLEX i pružaju jedinstvene prednosti u jačanju i podršci prirodnom ciklusu rasta trepavica.

3. Da li OLAPLEX serum za rast trepavica može pomoći u poboljšanju izgleda i zdravlja trepavica? Koji su rezultati koje korisnici mogu očekivati nakon redovne upotrebe?

Da, OLAPLEX Lashbond Building Serum je dizajniran da poboljša izgled i zdravlje trepavica. Korisnici mogu očekivati duže, deblje, jače i zdravije trepavice nakon samo 4 nedelje redovne upotrebe.

4. Kako se OLAPLEX serum za rast trepavica koristi? Da li postoji poseban način primene ili uputstva za najbolje rezultate?

Serum se nanosi dva puta dnevno, ujutro i popodne, na čistu, suvu kožu. Nanesite serum na kožu duž gornje linije trepavica na oba oka i ostavite da se osuši najmanje 90 sekundi pre nanošenja drugih proizvoda za oči.

5. Da li OLAPLEX serum za rastezanje trepavica ima neželjene efekte ili potencijalne alergijske reakcije? Da li je proizvod siguran za upotrebu?

OLAPLEX Lashbond Building Serum je oftamološki testiran i ne iritira oči, što ga čini sigurnim za upotrebu. Međutim, kao i sa svim proizvodima za negu, preporučuje se da korisnici prvo testiraju proizvod na malom delu kože da bi proverili da li postoji bilo kakva reakcija.

     6. Koliko često treba koristiti OLAPLEX serum za rast trepavica kako bi se postigli optimalni rezultati? Da li je potrebno redovno održavanje ili dodatna nega trepavica?

Serum se preporučuje da se koristi dva puta dnevno, ujutro i popodne, na čistu, suvu kožu. Redovna upotreba je ključna za postizanje optimalnih rezultata.

    7. Da li OLAPLEX serum za rast trepavica može biti korišćen zajedno sa drugim proizvodima za negu trepavica ili maskarom? Da li će to uticati na efikasnost proizvoda?

OLAPLEX Lashbond Building Serum može se koristiti sa drugim proizvodima za negu trepavica ili maskarom. Međutim, preporučuje se da se serum osuši najmanje 90 sekundi pre nanošenja drugih proizvoda za oči.

   8. Da li OLAPLEX serum za rast trepavica ima klinički dokazanu efikasnost? Da li su dostupni rezultati istraživanja ili studije koje podržavaju tvrdnje o proizvodu?

OLAPLEX Lashbond Building Serum je klinički testiran i korisnici mogu očekivati duže, deblje, jače i zdravije trepavice nakon samo 4 nedelje redovne upotrebe.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Cijena
 • Stock
 • Dostupnost
 • Dodaj u korpu
 • Description
 • Sadržaj
 • Težina
 • Dijmenzije
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedite