OLAPLEX Discovery Kit – Mini set za sve tipove kose | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

OLAPLEX Discovery Kit – Mini set za sve tipove kose

128,00KM

OPIS PROIZVODA

Postignite velike rezultate popravka kose kod kuće uz OLAPLEX Discovery Kit.

Jednostavno održavajte svoje rezultate u salonu između posjeta. Ovaj set uključuje No.7 Bonding Oil™ pune veličine i savršen je za nove korisnike ili kao idealan putni set za predane obožavatelje. S Olaplex Bond Building Technology™ u svakom koraku za popravak i jačanje oštećene kose na molekularnom nivou.

OLAPLEX Discovery Kit savršena je dobrodošlica u OLAPLEX za bilo koju vrstu kose ili idealan putni pribor za vjerne obožavatelje. Popravite oštećenja, očistite, hidrirajte, stilizujte i zaštitite uz OLAPLEX Bond Building Technology™ u svakom koraku.

Za koga je to?

Svaki tip kose može izgledati i činiti se mekšim, glatkijim, jačim i zdravijim s više sjaja, tjelesnosti i upravljivosti.

Set sadrži:

  • Nº.3 Hair Perfector (30 mL / 1 fl. oz.): To je tretman kod kuće koji pomaže smanjiti pucanje i ojačati kosu.
  • Nº.4 Bond Maintenance Shampoo (30 mL / 1 fl. oz.): Ovaj šampon pomaže popraviti i zaštititi veze kose, smanjiti kovrdžanje i poboljšati teksturu kose.
  • Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo (20 mL / .68 fl. oz.): Ovaj pročišćavajući šampon pomaže u uklanjanju naslaga proizvoda i nečistoća.
  • Nº.5 Bond Maintenance Conditioner (30 mL / 1 fl. oz.): Ovaj regenerator djeluje u kombinaciji sa Bond Maintenance šamponom kako bi kosi vratio snagu i poslušnost.
  • Nº.6 Bond Smoother (20 mL / .68 fl. oz.): To je krema za oblikovanje koja se ne ispira i pomaže zagladiti i zaštititi kosu, smanjiti kovrdžanje i dodati sjaj.
  • Nº.7 Bonding Oil (30 mL / 1 fl. oz.): Ovo ulje pomaže hraniti i zaštititi kosu dok takođe pruža zaštitu od toplote i smanjuje kovrdžanje.
  • Nº.8 Bond Intense Moisture Mask (30 mL / 1 fl. oz.): Ova maska ​​pruža duboku hidrataciju i hranjenje kose, a takođe pomaže obnoviti i ojačati veze.
  • Nº.9 Bond Protector hranjivi serum za kosu (20 mL / .68 fl. oz.): Ovaj serum formulisan je s mješavinom vitamina i antioksidansa koji pomažu u zaštiti kose od stresnih faktora iz okoline i održavaju je zdravom i sjajnom.

Dodatne informacije

SKU 850045076023 Category Tags ,
5/5
You're viewing: OLAPLEX Discovery Kit – Mini set za sve tipove kose 128,00KM
Dodaj u korpu