Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

L’Oréal Professionnel Paris Profesionalna Pegla za kosu – SteamPod 4.0

Profesionalna pegla s konstantnom visokotlačnom parom nježno priprema kosu za proces stiliziranja i stoga izbjegava prekomjernu toplinu. Idealno ga je kombinirati s proizvodima za njegu iz Steampod linije, jer su obogaćeni Pro-Keratinom i učinkovito jačaju kosu.

700,00KM

OPIS PROIZVODA

L’Oréal Professionnel Paris Profesionalna Pegla za kosu – SteamPod 4.0

Isprobajte revolucionarnu L’Oréal Professionnel SteamPod peglu za kosu i otkrijte jedinstvenu alternativu klasičnom ispravljanju kose! S ovim inovativnim uređajem, vaša kosa će dobiti profesionalni tretman bez napora.

Što čini Steampod peglu tako posebnom?

Ova pegla koristi snagu pare umjesto tradicionalne topline kako bi oblikovala svaki pramen kose. Zahvaljujući tome, vaša kosa će ostati nevjerojatno glatka, sjajna i svilenkasta nekoliko dana nakon tretmana.

Steampod pegla je jednostavna za upotrebu. Ugrađeni spremnik za vodu omogućuje vam da lako dodate vodu koja će se pretvoriti u paru. Temperatura pegle je podesiva i možete je prilagoditi svojim potrebama. Sa 3 različite postavke temperature, od 180°C do 210°C, možete odabrati idealnu temperaturu za svoj tip kose.

Da biste postigli najbolje rezultate, slijedite upute: koristite peglu na suhoj kosi i provucite je kroz kosu u smjeru strelica označenih na samoj pegli. Za dodatnu zaštitu i intenzivnu zaglađenost, preporučujemo upotrebu Steampod kreme i mlijeka prije korištenja pegle. Ovi proizvodi pružaju hidrataciju i zaštitu od topline, čime se osigurava da vaša kosa ostane zdrava i sjajna.

I to nije sve! Kada koristite Steampod peglu zajedno sa Steampod serumom, možete uživati u zaglađenoj kosi s zaštitom od vlage do čak 3 dana. Serum možete koristiti samostalno kao završni proizvod ili u kombinaciji s kremom i mlijekom za dodatnu njegu osjetljivih vlasi.

Iskoristite sve prednosti L’Oréal Professionnel Steampod pegle za kosu i transformirajte svoju kosu u sjajnu, glatku i zdravu. Bez obzira na to želite li ravnu kosu ili blage valove, ova pegla će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate kod kuće.

Ne gubite vrijeme s drugim peglama za kosu koje oštećuju vašu kosu. Isprobajte Steampod peglu i otkrijte koliko vaša kosa može biti savršena

Dodatne informacije

Sastojci

Električni uređaj.

Način korištenja

Uređaj ima integrirani spremnik za vodu i temperatura se može prilagoditi sa 3 postavke, od 180°C do 210°C. Koristite peglu za kosu u smjeru strelica koje su naznačene na istoj. Koristite na suhoj kosi.
Koristite peglu za kosu sa Steampod kremom i mlijekom:
Ova dva proizvoda omogućavaju zaštititi kosu od topline te pruži intenzivnu zaglađenost.
Kada se ovaj uređaj koristi zajedno sa Steampod serumom, možete uživati u zaglađenoj kosi sa zaštitom od vlage do 3 dana. Serum se može koristiti samostalno kao završetak ili zajedno sa kremom ili mlijekom za dodatnu zaštitu osjetljive vlasi.

SKU 3474637116415 Categories , Tags ,
5/5
You're viewing: L’Oréal Professionnel Paris Profesionalna Pegla za kosu – SteamPod 4.0 700,00KM
Dodaj u korpu