L’Oreal Pegla za kosu – Steampod 4.0

700,00KM

SKU: 3474637116415 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Najbolji je postao još bolji: L’Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne pegle za kosu istaknutog brenda za njegu kose L’Oréal Professionnel Paris. Zahvaljujući vrhunskoj inovaciji, SteamPod 4.0 puno je više od pegle za kosu, on je višenamjenski profesionalni styling uređaj koji može poravnati i nakovrčati sve tipove kose.

SteamPod 4.0 višenamjenski je uređaj za stiliziranje – pegla za kosu i uređaj za kovrčanje kose u jednom. Pruža savršene, dugotrajne rezultate, što ga čini obaveznim za sve koji vole redovito kovrčati i ravnati kosu. SteamPod pruža:

3x brži* rezultat

2x zaglađeniji* rezultat

Do 95% manje lomljenja kose**

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare. Novi L’Oréal SteamPod 4.0 nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne. Dolazi s 3 različita češlja za optimizaciju pare, svaki dizajniran za određenu teksturu kose:

Češalj sa sitnim zupcima: Tip kose 1 do 4 (ravna do valovita kosa)

Češalj sa srednjim zupcima: Tip kose 5 (kovrčava kosa)

Češalj sa širokim zupcima: tip kose 6 i 7 (izrazito kovrčava i kovrčava kosa)

Ovaj sveobuhvatni L’Oréalov stilizator sadrži nekolicinu naprednih tehnologija, što ga čini remek-djelom i idealnim alatom za stiliziranje.

Patentirana parna tehnologija

U svojoj srži, SteamPod 4.0 koristi nježnu snagu pare za transformaciju vaše kose. Sofisticirana i patentirana tehnologija pare jamči kontinuirani protok pare (0,8 g/min) – za osjetno zaglađeniji rezultat.

Vodilica za stiliziranje kovrča

Po prvi put ikada, SteamPod sada ima vodilicu za stiliziranje kovrča koja se lagano zagrijava do 100°C, stvarajući živahnije, definiranije kovrče bez frizz efekta.

Veće pločice za stiliziranje

Novi SteamPod 4.0 ima veće pločice za oblikovanje od prethodnog modela, što znači da možete doći 30% bliže korijenu kosu – za još učinkovitije rezultate stiliziranja od korijena do vrhova.

* Instrumentalni test; SteamPod 4.0 u usporedbi sa SteamPodom 4.0 bez pare i češlja. Testirano na kosi tipa 5 (kovrčava kosa).

** Instrumentalni test; lomljenje izmjereno uzastopnim češljanjem nakon 15 prolaza SteamPodom 4.0 na izbijeljenoj kosi (tip kose 5, kovrčava kosa), u usporedbi sa SteamPodom 4.0 bez pare i češlja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oreal Pegla za kosu – Steampod 4.0”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)