OLAPLEX No 8 Maska – Bond Intense Moisture mask 100 ml | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

OLAPLEX No 8 Maska – Bond Intense Moisture mask 100 ml

  • Pozdravite OLAPLEX Nº 8 Bond Intense Moisture Mask, novi tretman koji hidrira, zaglađuje, dodaje teksuru i sjaj. U 8 ° je OLAPLEX -ova patentirana tehnologija Bond Building. Ova visoko koncentrisana reparativna maska ​​pruža intenzivnu vlagu za liječenje oštećene kose.

Nº8 je  maska ​​za vlaženje koja istovremeno obnavlja veze u vašoj kosi dok vlaži. Formulisano je sa sastojcima koji se nalaze u njezi kože. Bond Intense Moisture maska ​​ima za cilj adresirati ključni element zdrave kose – vlagu – dok obnavlja kosu kako bi je ojačala. Uključivanje broja 8 u vašu rutinu mijenja igru! Kao i svi OLAPLEX proizvodi, Nº8 je kompatibilan sa svakom vrstom kose. Duboka hidratacija u kombinaciji s popravkom nužna je za sve. To je luksuzni dio nedeljne njege vaše kose!

Ova koncentrisana formula duboko se upija za liječenje oštećenja bez opterećenja kose. Sa Nº8 možete osjetiti razliku čim proizvod počne djelovati; kosa postaje glatka i meka.  Najekonomičnije i najučinkovitije djeluje pa nema potrebe pretjerano premazivati ​​kosu i stvarati otpadni proizvod.

Upute su jednostavne! Nanesite na čistu, vlažnu kosu od srednje dužine do vrhova (umjereno koristite na korijenu). Počnite s dvije pumpe za kosu do ramena. Koristite više za dužu, gušću kosu. Manje koristite za tanku ili kratku kosu. Prođite prstima po kosi i ostavite da djeluje deset minuta. Temeljno isperite i oblikujte kao i obično. Nº8 ima bestežinsku teksturu koja se potpuno upija u kosu, pružajući zaostale prednosti koje traju.. Kada broj 8 utone u kosu, daje teksturu i dodaje volumen i sjaj. Koristite sedmično za najbolje rezultate!

Za što dublji popravak kod kuće, koristite Nº8 u kombinaciji s Nº0 Intense Bond Building Hair Hair + Nº3 Perfector Hair jednom sedmično ili po potrebi. Koristite br 8 nedeljno za zdravu kosu. Kovrdžava kosa ili obojena kosa kojoj je potrebno više vlage može se tretirati 2-3 puta sedmično. Ne možete pretjerano koristiti OLAPLEX proizvode, s tretirajte kosu onoliko često koliko to vama ili vašem stilistu odgovara.

55,00KM

OPIS PROIZVODA

Dodatne informacije

SKU 896364002947 Category Tags ,
5/5
You're viewing: OLAPLEX No 8 Maska – Bond Intense Moisture mask 100 ml 55,00KM
Dodaj u korpu