Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

MOROCCANOIL Sprej za zaštitu kose Color Complete Protect 160 ml

Posljednji korak u potpunoj njezi obojene kose, sprej za zaštitu i sprječavanje od Moroccanoila funkcionira kao regenerator koji se ne ispire radi zaštite u pokretu, neprekidno štiteći kosu od blijeđenja boje i neželjenog ispranog izgleda.

56,00KM

Nema na zalihi

OPIS PROIZVODA

Onečišćenje i štetno djelovanje sunca samo su neki od brojnih vanjskih čimbenika koji doprinose oštećenju ili slabljenju teksture kose.

Ovi okolišni čimbenici mogu utjecati na promjenu boje kose tako da oštete teksturu vlasi u dovoljnoj mjeri da umjetni pigment izađe van ili dodatno oksidira, zbog čega intenzitet boje slabi, a prirodni pigment postaje sve vidljiviji.

Mješavina antioksidansa u ovom savršenom štitniku boja pomaže neutralizirati čak i najagresivnije slobodne radikale koji nastaju uslijed djelovanja UV zraka, onečišćenja i ostalih uzročnika stresa iz okoliša. Usporedno s time, sredstva za zaštitu od sunca pomažu apsorbirati UV zrake koje slabe teksturu vlasi i uzrokuju promjenu i izbljeđivanje boje kose.

Sprej štiti od toplinskog oštećenja uslijed uporabe aparata za oblikovanje kose, pa čak i od sunca, iskorištavajući snagu tehnologije ArganID™ u mikrokapsulama za obnovu i zatvaranje kutikule i učvršćenje boje.

Sprej za zaštitu i sprječavanje funkcionira i kao vrlo lagani sprej za raščešljavanje mekih pramenova na koje je već nanesen regenerator, s povećanom reflektivnošću.

  • Pomaže u sprječavanju blijeđenja boje
  • Pomaže zaštititi od agresora iz okoliša, poput UV zraka i onečišćenja
  • Štiti od toplinskog oštećenja
  • Raspetljava zamršenu kosu

UPORABA:

Poprskajte ravnomjerno od sredine kose prema vrhovima. Rasporedite ravnomjerno pomoću češlja sa širokim zupcima. Oblikujte na uobičajeni način.

 

Glavni sastojci:

  • ArganID™: negativno nabijene vlasi kose privlače na sebe pozitivno nabijene mikročestice koje ispuštaju arganovo ulje u korteks, ujedno

pomažući u obnavljanju i kose i zatvaranju kutikule.

  • Varisoft: pomaže zaštititi kosu od lomljenja i kovrčanja, a ujedno njeguje i hrani.
  • Heliogenol: pomaže u sprječavanju zaostale oksidacije boje za kosu i uklanjanja pigmenata boje iz vlasi kose.

Dodatne informacije

SKU 7290017279077 Category Tags , , ,
5/5