Set za molekularnu obnovu kose K18 – Next Level Repair Trio | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Set za molekularnu obnovu kose K18 – Next Level Repair Trio

250,00KM

OPIS PROIZVODA

Poklon set – limitirano izdanje za njegu kose kod kuće, u tri koraka, osmišljenu za dubinsko čišćenje, obnovu i zaglađivanje svih tipova kose. Set sadrži: šampon za detoksikaciju kose (250 ml), leave in masku za molekularnu obnovu kose (50 ml) i ulje za molekularnu obnovu kose (30 ml).

 

OPIS

PEPTIDE PREP™ detox šampon za detoksikaciju kose
Šampon siguran za boju kose, s optimalnom pH vrijednošću. Djeluje na otčepljivanje folikula dlake uklanjajući nečistoće, ulja, uobičajene metale poput nikla, kadmija, olova, cinka i željeza iz tvrde vode i vode iz slavine, te sve tvari koje su ostale nakon teško razgradivih proizvoda.
Ne sadrži punila koja bi stvorila naslage, ostavljajući kosu kao najčišće platno spremno za tretman maskom koja se ne ispire.

Leave in maska za molekularnu obnovu kose
Tretmanska maska koja se ne ispire, za sve tipove kose. Uklanja oštećenja u samo 4 minute. Pomaže u održavanju snage i elastičnosti vaše kose.
Patentirana tehnologija K18PEPTIDE™ radi na popravljanju oštećenja uzrokovanih izbjeljivačima i bojom, kemijskim uslugama i toplinom—kosi vraća snagu, mekoću, glatkoću i elastičnost.

Ulje za molekularnu obnovu kose
Biotehnološki proizvedeno ulje koje ne otežava kosu. Djeluje na sve tipove kose kako bi ojačalo, popravilo oštećenja, smanjilo kovrčanje na dvije razine vlakana kose, te kako bi poboljšalo sjaj.
K18PEPTIDE™ dugoročno popravlja oštećenja koja uzrokuju kovrčanje (frizz-efekt) na molekularnoj razini. Prirodna ulja djeluju preko sloja kutikule kako bi se smanjila kovrčavost i neposlušni pramenovi, te pojačavaju sjaj i živost boje kose.

Dodatne informacije

5/5
You're viewing: Set za molekularnu obnovu kose K18 – Next Level Repair Trio 250,00KM
Dodaj u korpu