Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

MOROCCANOIL Power Performance Ionic – Fen za kosu

459,00KM

Dizajniran i proizveden u Italiji kako bi zadovoljio specijalizirane potrebe beauty profesionalaca. Ionizacijski fen nudi inovativnost, snagu i preciznost za kvalitetno oblikovanje kose u frizerskim salonima ili u kućnoj upotrebi. Napredna ionska tehnologija pomaže zadržavanju vlage i smanjenju statičkog elektriciteta za besprijekornu frizuru, s druge strane 99,9 % Nano srebrna rešetka poboljšava sjaj. Izdržljiv, visoko djelotvoran AC motor isporučuje ultra visoku brzinu zraka za brzo i učinkovit sušenje. Odlikuje se laganim ergonomskim dizajnom za udobnost i kontrolu.

Osobine:

• 3 razine temperature

• 2 brzine protoka zraka

• Gumb za hladan zrak

• Lagan (545 g), ergonomski dizajn

• 2,94 m strujnog kabla

• Odvojivi zračni filter

• 2 200 W

UPOTREBA

1. Uključiti utikač u utičnicu. Temperatura i brzina protoka zraka mogu se prilagoditi na samom uređaju.
2.Donji prekidač reguliše brzinu protoka zraka. Prekidač u položaju 0 nema protoka zraka, u položaju I srednji protok zraka, u položaju II snažan protok zraka.
3.Gornji prekidač regulira temperaturu. Prekidač u položaju 0 isključen uređaj, u položaju I srednje visoka temperatura, u položaju II visoka temeperatura.
4.Gumb za hladan zrak služi za potrebe učvršćivanja oblikovanja. Pritiskom i držanjem gumba uređaj će raditi s hladnim zrakom. Za povratak na prethodno postavljenu temperaturu samo otpustiti gumb.
5.Nakon upotrebe provjeriti jesu li oba prekidača u položaju 0 prije isključivanja strujnog kabla iz utičnice.

You're viewing: MOROCCANOIL Power Performance Ionic – Fen za kosu 459,00KM
Dodaj u korpu