Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

K18 Leave In – Maska za molekularnu obnovu kose 5 ml

19,00KM

Upute za upotrebu K18 leave-in maske:

Operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. Temeljito posušite ručnikom. Započnite s malom količinom K18 leave-in maske (1ml ili oko 1,5 cm u promjeru) i dodajte još po potrebi, ovisno o dužini, gustoći i stanju kose. Ravnomjerno nanesite na kosu od vrhova prema korijenu, malo po malo. Izbjegavajte kontakt s očima. Ostavite da djeluje 4 minute kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirite. Oblikujte kosu kao i inače. Koristite sljedećih 4-6 pranja, a nakon toga svaka 3-4 pranja po potrebi.

Što je K18?

K18 je linija proizvoda za njegu kose s patentiranom tehnologijom za kosu za koju je klinički dokazano da oporavlja kosu od oštećenja uzrokovanih hemijskim tretmanima, termičkim oblikovanjem, mehaničkim oblikovanjem i oštećenjem uzrokovanim okolišem.

K18 ima dva proizvoda koja se koriste kao sustav tijekom svih kemijskih tretmana:

K18 Mask – progresivni tretman koji se može koristiti kod kuće ili uz profesionalnu uslugu u salonu;

K18 Mist – isključivo profesionalni, proizvod koji se koristi prije hemijskog tretmana u salonu.

Opis

K18 Leave-in Molecular Repair Mask u tubi je progresivni tretman koji se može koristiti kao tretman kod kuće za klijente. To je lagana formula koja se primjenjuje na čistoj, peškirom prosušenoj kosi, kod kuće. K18 Mask klinički dokazano regeneriše oštećenu kosu nakon samo jednog 4-minutnog tretmana.

K18 Leave In – Maska za molekularnu obnovu kose 5 ml

SKU 858511001098 Category
You're viewing: K18 Leave In – Maska za molekularnu obnovu kose 5 ml 19,00KM
Dodaj u korpu