L’Oréal Professionnel Metal Detox Duo Set – Set detox za farbanu i hemijski oštećenu kosu

82,00KM

SKU: 3474637122638 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Poklonite svojim najmilijima nešto da ih raymayite uz ovaj profesionalni dvojac za njegu kose iz L’Oréal Professionnel-a. Metal Detox šampon i maska ​​zadovoljavaju potrebe senzibilisanje kose kod kuće, posebno nakon tehničkog farbanja i izbjeljivanja.

Svakog dana, prilikom pranja, kosa je izložena metalnim naslagama prisutnim u vodi, poput bakra, na primjer. Nakupljene, njegove naslage senzibilizuju kosu i mijenjaju rezultate farbanja, izbjeljivanja i čišćenja. Kosa je lomljivija, dosadnija i lomljivija. Proizvodi iz L’Oréal Professionnel Metal Detox serije Expert formulirani su s glikominom i jonenom. Koristeći se u rutini kose, oni će zaštititi vlakno kose od eventualnih naslaga metalnih čestica, čineći je propusnijom. Kosa je nahranjena, sjajna i zdrava.

Ovaj paket uključuje:

  • Serie Expert Metal Detox Cream Shampoo je prvi L’Oréal Professionnel šampon protiv metala. Formulisan bez sulfata, čisti vlakna kose na zdrav način i eliminiše sve metalne čestice, poput bakra, prisutne u njoj.
    Primjena : Kod kuće nanesite svoj Metal Detox šampon na vlažnu kosu. Zapjenite umasirajući u gustu pjenu, a zatim isperite. Ponovite šamponiranje ako je potrebno.
    Kapacitet : 300ml
  • Metal Detox maska ​​sadrži meku i laganu kremu koja će u kombinaciji sa šamponom iz istog asortimana zaštititi vlakno kose od mogućih naslaga metalnih čestica, čineći je propusnijom i dajući joj maksimalan sjaj.
    Primjena : nakon što je Metal Detox šampon pripremljen, nanesite njegovu masku iz istog asortimana na vlažnu, peškirom osušenu kosu. Ravnomjerno nanesite na svu kosu i ostavite da djeluje između 2 i 15 minuta (u zavisnosti od intenziteta željenog tretmana).
    Kapacitet : 250ml

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel Metal Detox Duo Set – Set detox za farbanu i hemijski oštećenu kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)