IVYBEARS Women’s hair- Gumeni vitamini za poboljšanje kose 150 gr | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

IVYBEARS Women’s hair- Gumeni vitamini za poboljšanje kose 150 gr

30,00KM

OPIS PROIZVODA

Svi hranljivi sastojci medvjeda potrebni su za održavanje i rast zdrave dlake. Tako je kosa svaki dan optimalno snabdjevena pravim mineralima i vitaminima i u vrhunskoj je formi!

Odlična stvar je, inače, to što jačaju i nokte. Ukusni medvjedi daju vašoj kosi dodatnu energiju, održivo poboljšavaju zdrav rast kose i daju sjaj i snagu.

Vitamini za rast kose IvyBears gumeni medvjedi sadrže:
Biotin – čini kosu da raste i sjaji i idealan je protivotrov za ispucalu i tanku kosu.

Folna kiselina – smanjuje gubitak kose, daje im vitalnost i reguliše lučenje sebuma iz vlasišta.

Antioksidans Vitamin C – potiče rast kose i daje joj snagu, jer štiti korijen kose od štetnih svojstava oksidativnog stresa.

IVYBEARS® vitamini za kosu za žene su prepuni biotina, folne kiseline i cinka. Osim toga, medvjedi sadrže ključne vitamine kao što su A, C, D, E, B5, B6 i B12, koji osiguravaju lijepu, sjajnu i snažnu kosu i doprinose brzom zdravom rastu kose.

Vitamini za rast kose IvyBears gumeni medvjedići su 100% biljni, bez glutena i soje. Ukusno i jednostavno za korištenje! Proizvedeno u Njemačkoj bez umjetnih zaslađivača i pojačivača okusa.

Nemojte koristiti dodatak prehrani kao zamjenu za zdravu prehranu! Važno je da se hranite raznoliko i uravnoteženo i da vodite zdrav način života. Konsultujte se sa svojim ljekarom prije upotrebe tokom trudnoće i dojenja, kada uzimate lijekove ili planirate hirurške zahvate. Ako se pojave nuspojave, prestanite uzimati suplement i razgovarajte sa svojim ljekarom. Nemojte prekoračiti količinu predviđenu za dnevnu potrošnju. Čuvati van domašaja djece. Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti.

Način upotrebe: IVYBEARS® VITAMINE ZA ŽENSKU KOSU treba uzimati redovno i tokom dužeg vremenskog perioda. Dva medvjeda dnevno su dovoljna za jačanje dlake. Jedno pakovanje IVYBEARS® sadrži 150g / 60 komada i stoga je dovoljno za tretman od mesec dana. Dobro prožvakati prije gutanja

Dodatne informacije

SKU 4260730740003 Category Tags ,
5/5
You're viewing: IVYBEARS Women’s hair- Gumeni vitamini za poboljšanje kose 150 gr 30,00KM
Dodaj u korpu