Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM.

Fen za kosu Gama IQ Perfetto – Crni 2000 W

539,00KM

iQ Perfetto je proizvod kojeg su frizeri i potrošači oduvijek željeli; to je proizvod s vrlo visokim performansama. Opremljen je inteligentnim motorom bez četkica, interfejsom sa digitalnom upravljačkom tehnologijom koja povećava performanse aparata, smanjuje vrijeme sušenja i povećava vijek trajanja motora. To je najlakši fen za kosu na svijetu: od samo 294 g, dizajniran je tako da sprečava umor mišića ruku i ramena uslijed duže upotrebe kod profesionalaca.

Opskrbljeno s Oxy Active tehnologijom, djeluje antibakterijski, zatvara kutikule kose za dužu trajnost boje. Njegov inovativni mikrofilter sprečava ulazak čestica nečistoće u motor, te stoga produžava njegov životni ciklus.

 

Tehnologija automatskog čišćenja okreće motornu turbinu u suprotnom smjeru, omogućujući duboko čišćenje filtra izbacivanjem svih čestica preostalih na filtru.

Uz to, zahvaljujući Venturi efektu, umnožava protok vazduha koji isporučuje motor, a da ne koristi dodatnu snagu.

 

 

Tehnologija Memory Function omogućava pamćenje brzine i temperature između 12 dostupnih konfiguracija, kojima je lako upravljati zahvaljujući digitalnom interfejsu.

Pored toga, odabrane konfiguracije mogu se zaključati, pomoću odgovarajućeg dugmeta za zaključavanje, kako bi se izbjegle slučajne promjene tokom upotrebe. Kabal od 3 metra olakšava rad profesionalnog oblikovanja.

Sa samo 78 decibela jačine zvuka.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

iQ Perfetto, najlakši je i najučinkovitiji fenza kosu dostupan na današnjem tržištu. Revolucionarno, ultra lagano, kompaktno i minimalističko, ovaj fen pokreće novo razdoblje u industriji fenova za kosu. Kultni predmet bez kojeg svaki frizerski stilista više ne može! Garancija: 1 godina.

Fen za kosu Gama IQ Perfetto – Crni 2000 W

SKU 8023277143661 Category Tags ,
You're viewing: Fen za kosu Gama IQ Perfetto – Crni 2000 W 539,00KM
Dodaj u korpu