Kursevi | Capelli shop

Capelli shop

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 150KM.

Učite, kreirajte i inspirišite .

Pridruži se našoj platformi za online edukacije iz oblasti frizerske industrije i uči iz udobnosti svog doma, ili salona. 

Color tehnike

Air touch

Kupite kurs uz pomoć kojeg ćete savladati ovu inovativnu tehniku. Korak po korak uz sve tajne i skrivene detalje, kolega Aleksandar će Vam otkriti kako da kreirate savršen look Air Touch tehnikom.

Balayage

Balayage je moderna tehnika koja postiže prirodan i sunčani izgled. Tokom ovog kursa, naučićete suptilne tehnike nanošenja boje četkom koja omogućava da se postigne prelaz između tamnijih i svetlijih nijansi bez oštrih linija ili vidljivih izrastaka.

Pramenovi - Mix tehnike

Na ovom kursu ćete istražiti niz različitih tehnika bojenja kose kako biste postigli pramenove koji su prava umjetnička dela

Uputstvo za kupovinu kursa

Nadogradnje

Na platformi, u ponudi imamo tri najpopularnije tehnike nadogradnje. Tape, mikro ring i keratinsku nadogradnju. Ukoliko se ne možete odlučiti za samo jednu, imamo i paket svih nadogradnji sa pristupom od 6 mjeseci.

Najnovije tehnike muškog šišanja

Uputstvo za kupovinu kursa

Svečane frizure

Na ovoj platformi ćete istražiti širok spektar tehnika za kreiranje prefinjenih svečanih frizura. Ovladavanjem različitim tehnikama i stilovima, moći ćete da pravite frizure koje će zasijati na svadbama, gala događajima i drugim svečanim okupljanjima, dodajući eleganciju i sofisticiranost vašem ukupnom izgledu.

UŠTEDITE! Kupite PAKET tehnika

Uputstvo za kupovinu kursa